Bålhytte

Hygge og samvær i solid bålhytte

Horsekeeper har udviklet et kvalitetsprodukt til uderummet, hvor bålhytten med sit stilsikre design falder naturligt ind i omgivelserne. Hytten skaber et socialt samlingspunkt, hvor man kan nyde frokosten, have hyggelige stunder og lave snobrød og andet mad over bål.

Hytten er et stort bålhus med åbne sider og trods størrelsen får de åbne sider bålhuset til at fremtræde let i sit udtryk. Hytten har et enkelt og rustikt udseende og giver læ for regnen samt skygger for solen.

Horsekeeper hytten er bygget af solide stolper med et komposittag, der gør hytten robust, sikrer en lang levetid og ikke tager skade af vejr og vind.

Dimensioner

LængdeBreddeHøjde
3500 mm4500 mm4500 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Loungesæt

  Loungesæt

  Horsekeeper loungesæt består af et bord og fire stole med hynder, alle i et elegant og stilrent rundt design, der giver et let udtryk. Sættet sørger for, at I har mulighed for et lille hvil eller en hyggelig snak.

 • Shelter

  Shelter

  Housekeeper shelters skaber et hyggeligt udendørs overnatningssted. De er udviklet med fokus på gennemførte detaljer, lang levetid og et lækkert design, der gør, at de falder perfekt ind i naturen.

 • cube rund

  Tube skraldespand

  Horsekeepers Tube skraldespand er en moderne affaldsløsning til både indendørs og udendørs brug. Den har et lækkert rundt design og er både stilren og unik samt yderst rummelig og praktisk i brug.

Scroll to Top
Scroll til toppen