Bandesystemer

Solidt og moderne bandesystem

Med Horsekeeper bandesystem får du robuste bander til din ridehal i et eksklusivt dansk design. Bandernes robusthed gør dem ekstra modstandsdygtige overfor spark og stød. Dermed bliver de ikke grimme og bulede over tid og samtidig yder de den optimale sikkerhed for både hest og rytter.

Banderne er lette og håndterbare og kan derfor nemt sættes op samt tages ned igen og flyttes efter dine behov.

Horsekeeper bander er fremstillet i fiberarmeret kompositmateriale, der gør dem yderst langtidsholdbare og de bibeholder deres pæne design. Banderne er yderst lette at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse.

Bandesystemet leveres i de officielle standard banemål for ridebaner på 20 x 40 eller 20 x 60 meter.

RELATEREDE PRODUKTER

  • Hestehus

    Horsekeepers flytbare hestehuse er fleksible, praktiske og særdeles solide huse, der er velegnet til læplads og giver dine heste et tilflugtssted hele året. Husene er fremstillet i lyddæmpende materiale.

  • Ridehal

    Den fleksible, praktiske og særdeles solide ridehal fra Horsekeeper er produceret i lyddæmpende materiale, og der er lagt vægt på holdbart byggeri, der skaber de perfekte rammer for dig og dine heste.

  • Dressurbaner

    Horsekeepers dressurbaner består af fleksible, praktiske og særdeles solide dressurhegn. Banen er lavet i et flot design, der med sit enkle og hvide ydre skaber de optimale rammer for enhver dressurkonkurrence.

Scroll to Top
Scroll til toppen