Banekant

Praktisk og fleksibel banekant

Horsekeepers banekant består af fleksible, praktiske og særdeles solide kanter, der er perfekte omkring ridebaner. Kanterne kan både anvendes til opbygning af dressurkonkurrence-bane samt til dine egen specialdesignet ridebane.

Kanterne er især praktiske til opbygning af din egen ridebane, da der er plads til alle banens nødvendige underlag. Derudover består de af moduler, hvilket betyder, at du selv bestemmer, om din bane skal leve op til gældende krav for en bane eller du vil have din egen bane med specialmål. Kanterne er ligeledes anvendelige til at opbygge dressurbaner, da de lever op til kravene for dressurbaners højde.

Banekanterne er nemme at samle og skille ad igen og kan flyttes alt efter behov og gør derfor dit arbejde som hesteejer nemmere. De er udviklet med afrundede hjørner, hvilket beskytter dine heste og giver dig tryghed. Samtidig er de yderst modstandsdygtige både overfor vejrlig og spark fra heste.

Banekanterne fra Horsekeeper har et innovativt design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør dem holdbare og sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring. Det holdbare kompositmateriale gør desuden, at de er i stand til at stå ude hele året og de bibeholder deres flotte design.

Banekanterne leveres i moduler svarende til de officielle standard banemål for ridebaner på 20 x 40 eller 20 x 60 meter.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Reklamebande

  Horsekeeper reklamebander har et eksklusivt dansk design, der kan skabe professionelle rammer omkring din næste konkurrence og give dig mulighed for den bedste eksponering for dig og dine sponsorer.

 • Dressurbaner

  Horsekeepers dressurbaner består af fleksible, praktiske og særdeles solide dressurhegn. Banen er lavet i et flot design, der med sit enkle og hvide ydre skaber de optimale rammer for enhver dressurkonkurrence.

 • Dommerhus

  Dommerhus

  Horsekeeper dommerhus er i et stilrent og eksklusivt design og giver dig en dommerplads med læ for nedbør og sol. Huset tilbyder dermed dommeren de optimale forhold under konkurrencen.

Scroll to Top
Scroll til toppen