Borde bænkesæt

Moderne og praktisk borde bænkesæt

Horsekeeper borde bænkesæt giver dig og dine ryttere, kollegaer eller gæster mulighed for at tage et hvil, drikke en kop kaffe eller spise jeres madpakker. Bordet med bænke har et originalt udseende og skiller sig ud fra mængden ved det bløde, afrundede design og glatte overflader. Sættet er komfortabelt og kan anvendes både ude på gårdspladsen, i haven eller inde i rytterstuen.

Både bord og bænke er helstøbte, og det betyder et mere brugbart bord og giver bænkene en god siddekomfort. Sættet er kendetegnet ved at være yderst praktisk og solidt. Det skal aldrig behandles med hverken maling eller olie, det tåler alt slags vejr, det rådner ikke og det suger ikke vand til sig. Det betyder mindre arbejde til dig i en travl hverdag.

Horsekeeper borde bænkesæt er fremstillet i det robuste fiberarmeret kompositmateriale, der har nogle helt unikke egenskaber. Materialet betyder, at sættet kan stå ude hele året, uden at blive slidt eller grimt. Med et Horsekeeper borde bænkesæt får du endvidere et bord med bænke, der er splintfrit og designet uden skarpe kanter.

Dimensioner

HøjdeBreddeLængde
750 mm2200 mm2500 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Flagstang

  Flagstænger

  Med Horsekeeper får du flotte og dekorative flagstænger i robust materiale og af høj kvalitet, hvor du kan lade Dannebrog eller dine egne flag eller vimpler veje i vinden de næste mange år.

 • Plantekummer

  Plantekumme

  Horsekeeper plantekummer er velegnet til at skabe det grønne ude- eller inderum og står som en dekorativ og modstandsdygtig udsmykning på din gårdsplads, terrasse eller lignende.

 • Tribunebænk

  Tribunebænk

  Horsekeeper tribunebænk er i et moderne og spændende design forenet med et enkelt og stilrent udseende. Den passer ind til alle typer konkurrencer, hvor der er behov for tilskuerfaciliteter.

Scroll to Top
Scroll til toppen