Cube skraldespand

Praktisk og stilren skraldespand

Horsekeepers Cube skraldespand har et lækkert og enkelt design, der gør den til en klassisk affaldsløsning. Den er især anvendelig til udendørs brug men kan også bruges til indendørsmiljøer herunder stalde, rytterstuer eller lignende.

Skraldespanden er rummelig og har et enkelt og præsentabelt design, der på én gang får den til at falde naturligt ind i omgivelserne og samtidig gør den tydelig for brug. Den er udstyret med top, der beskytter affaldet mod regn og fugle.

Cuben er en stilfuld og klassisk firkantet model, der har et enkelt låg og sideindkast, hvilket gør det nemt at komme af med affaldet. Affaldsspanden er nemt og hurtigt for dig at tømme ved at bruge låget. Generelt er cuben udviklet, så den er yderst nem at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, så du ikke skal bruge unødig tid på affaldsbeholdere.

Skraldespanden er produceret i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør den langtidsholdbar og betyder, at den kan stå ude året rundt på trods af skiftende vejr. Med et fleksibelt design og materiale kan affaldsspanden tilpasses så både dimensioner, funktioner og udseende passer til netop din stald, ridehal eller gårdsplads.

Dimensioner

HøjdeBreddeLængde
1100 mm600 mm600 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Flagstang

  Flagstang

  Med Horsekeeper får du flotte og dekorative flagstænger i robust materiale og af høj kvalitet, hvor du kan lade Dannebrog eller dine egne flag eller vimpler veje i vinden de næste mange år.

 • cube rund

  Tube skraldespand

  Horsekeepers Tube skraldespand er en moderne affaldsløsning til både indendørs og udendørs brug. Den har et lækkert rundt design og er både stilren og unik samt yderst rummelig og praktisk i brug.

 • Bålhytte

  Bålhytte

  Horsekeeper har udviklet et kvalitetsprodukt til uderummet, hvor bålhytten med sit stilsikre design falder naturligt ind i omgivelserne og skaber de perfekte rammer for hygge og samvær i naturen.

Scroll to Top
Scroll til toppen