Dræn

Forlæng din ridebanes levetid med dræn

Drænslanger fra Horsekeeper er optimale til at dræne din ridebane, fold eller ridehal.

Ved anlæg af dræn på din udendørs såvel som indendørs ridebane, nedgraves drænslanger rundt om og på tværs af banen og sammenholdt med banens hældning, fører drænslangerne vandet mod banens kanter.

Dermed sikrer du, at din ridebane ikke bliver glat og fedtet, hvilket er med til at minimere skader hos dine heste og øger din ridebanes anvendelighed og giver den en væsentlig længere levetid.

Horsekeepers drænslanger fås i forskellige typer, så du får den helt rigtige slange, alt efter om de skal anvendes i lerjord, sandjord eller andre typer jord.

RELATEREDE PRODUKTER

 • nova skilte

  Nova skilte

  Horsekeepers Nova skilte er en serie af højkvalitets skilte i lækkert og moderne design, der med sine høje og store overflader efterlader rig mulighed for at sætte fokus på dit logo, dine sponsorers reklamer mv.

 • Lysmaster

  Lysmaster

  Horsekeeper lysmaster er et innovativt produkt, med et stilfuldt og flot udseende, der åbner op for et helt nyt lysdesign, der kan tilpasses netop dine behov og give dig optimalt lys over dine udendørsbaner.

 • Sprinklersystem

  Sprinklersystem

  Dine heste har brug for et jævnt underlag, for at minimere skader og lade hesten præstere optimalt. Derfor er det vigtigt, at ridebanebunden holdes ensartet i sammensætning og fugtighed.

Scroll to Top
Scroll til toppen