Flagstænger

Robuste og flotte flagstænger

Med Horsekeeper får du flotte og dekorative flagstænger, hvor du kan lade Dannebrog eller dine egne flag eller vimpler veje i vinden.

Produktet er af høj kvalitet og kan dermed pryde din gårdsplads eller ridebane de næste mange år.

Der medfølger line, selvlåsende lineholder samt rød uv-stabil plastknop, der er farvestabil og ikke falmer, og du skal ikke tænke på, at knop eller stang skal males over tid.

Horsekeeper flagstænger er fremstillet i det robuste fiberarmeret kompositmateriale, der betyder, at de er langtidsholdbare, modstandsdygtige overfor vejr og vind samt kræver minimal vedligeholdelse.

 

RELATEREDE PRODUKTER

 • Borde bænkesæt

  Borde bænkesæt

  Horsekeeper borde bænkesæt har et originalt udseende med afrundede kanter og giver dig og dine ryttere eller gæster mulighed for at tage et hvil, drikke en kop kaffe eller spise jeres madpakker.

 • Sejrsskammel

  Sejrsskamler Cirkulær Sæt

  Giv vinderne den fulde hæder på en stilfuld sejrsskammel fra Horsekeeper. Podiet er yderst nemt at stille hurtigt frem efter konkurrencens afslutning, så vinderne kan æres med rosetter.

 • Plantekummer

  Plantekumme

  Horsekeeper plantekummer er velegnet til at skabe det grønne ude- eller inderum og står som en dekorativ og modstandsdygtig udsmykning på din gårdsplads, terrasse eller lignende.

Scroll to Top
Scroll til toppen