Flagstang

Stabil og flot flagstang

Med Horsekeeper flagstang får du en flot og dekorativ stang, hvor du kan lade Dannebrog eller dit eget flag eller vimpel veje i vinden.

Produktet er af høj kvalitet, der kan pryde din gårdsplads, have eller lignende de næste mange år.

Der medfølger line, selvlåsende lineholder samt rød uv-stabil plastknop, der er farvestabil og ikke falmer og du skal ikke tænke på, at hverken stang eller knop skal males over tid.

Horsekeepers flagstænger er fremstillet i det robuste fiberarmeret kompositmateriale, der betyder, at de er langtidsholdbare, modstandsdygtige overfor vejr og vind samt kræver minimal vedligeholdelse.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Borde bænkesæt

  Borde bænkesæt

  Horsekeeper borde bænkesæt har et originalt udseende med afrundede kanter og giver dig og dine ryttere eller gæster mulighed for at tage et hvil, drikke en kop kaffe eller spise jeres madpakker.

 • Springvand

  Horsekeeper springvand fuldender med sit lækre og enkle design dit uderum. Bassinets runde form og vandets flotte spejleffekt skaber en optimal udsmykning på din gårdsplads eller konkurrenceområde.

 • Loungesæt

  Loungesæt

  Horsekeeper loungesæt består af et bord og fire stole med hynder, alle i et elegant og stilrent rundt design, der giver et let udtryk. Sættet sørger for, at I har mulighed for et lille hvil eller en hyggelig snak.

Scroll to Top
Scroll til toppen