XL Foderhæk

Sund foderplads til dine heste

Horsekeeper Foderhæk XL er en effektiv og praktisk foderplads til dine heste. Dens innovative og helstøbte design, beskytter dine hestes foder mod nedbør og jord, minimér spild og sikrer en optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder hele året – til glæde for både hest og ejer.

Foderhækkens tag er monteret med løftekrog, der gør den let at flytte. Det aftagelige låg gør den nem at betjene og letter dit daglige arbejde i folden. Samtidig beskytter låget foderet, som kan holdes frisk året rundt. Det helstøbte design er med afrundede kanter, hvilket øger sikkerheden for hestene, der undgår at skramme sig samt undgår at grimen sætter sig fast.

Den forstærkede bund er med dræn for afledning af slagregn. Den indvendige bund er desuden udviklet med et hæld mod siderne, hvor foderet naturligt ledes mod de ti ædepladser. På den måde minimeres spild og hestene kan altid nå foderet uden at skulle strække hals og slide på manen. Desuden er den helstøbte bund hævet over jorden, hvilket mindsker risikoen for, at insekter og skadedyr trænger op i foderet.

Fremtidens foderhæk

Grundet løftebeslag og en lav vægt er håndteringen og flytning af Horsekeeper foderhæk nem og selv med rundballer kan den løftes og transporteres til en anden fold. Den er designet til én bigballe eller to rundballer.

Det innovative design såsom det helstøbte låg, den dobbeltvægget konstruktion og den specielle hvælvede bund understøtter materialets isolerende egenskaber. Dermed reguleres de temperaturmæssige forhold, så risikoen for fugt og skimmel i foderet reduceres væsentligt.

Foderhækken er fremstillet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør foderpladsen holdbar og effektiv samt sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring.

Dimensioner

Foderhæk XL

LængdeBreddeHøjdeVægt
3850 mm2200 mm2050 mm280 kg

RELATEREDE PRODUKTER

 • Vandtrug

  Horsekeeper vandtrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Når hestene flyttes fra fold til fold er truget nemt at flytte med, og dermed lettes dit daglige arbejde i folden.

 • Hegn

  Hegn

  Horsekeepers hegn er fleksible, praktiske og særdeles solide og er optimale til indhegning om ridebaner og hestefolde. Horsekeeper forener æstetisk design, sikkerhed, robusthed og lang holdbarhed.

 • Foderhæk

  Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

Scroll to Top
Scroll til toppen