Foderhæk

SUND FODERPLADS TIL DINE HESTE

Horsekeeper Foderhæk er en effektiv og praktisk foderplads til dine heste. Dens innovative og helstøbte design, beskytter dine hestes foder mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer en optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder hele året – til glæde for både hest og ejer.

Foderhækkens tag er monteret med løftekrog, der gør den let at flytte. Det aftagelige låg gør den nem at betjene og letter dit daglige arbejde i folden. Samtidig beskytter låget foderet, som kan holdes frisk året rundt. Det helstøbte design er med afrundede kanter, hvilket øger sikkerheden for hestene, der undgår at skramme sig samt undgår at grimen sætter sig fast.

Den forstærkede bund er med dræn for afledning af slagregn. Den indvendige bund er udviklet med et hæld mod siderne, hvor foderet naturligt ledes mod ædepladserne. På den måde minimeres spild og hestene kan altid nå foderet uden at skulle strække hals og slide på manen. Desuden er den helstøbte bund hævet over jorden, hvilket mindsker risikoen for insekter og skadedyr i foderet.

Fremtidens foderhæk

Det innovative design og robuste fiberarmeret kompositmateriale gør foderpladsen holdbar og effektiv. Materialet sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring. Det helstøbte låg og den dobbeltvægget konstruktion understøtter materialets isolerende egenskaber. På den måde reguleres de temperaturmæssige forhold, så risikoen for fugt og skimmel i foderet reduceres væsentligt.

Grundet løftebeslag og en lav vægt er håndteringen og flytning af Horsekeeper foderhæk nem. Selv med rundballe kan foderhækken let at transportere. Den er designet til én hel rundballe eller en mini bigballe.

Dimensioner

Foderhæk M

DiameterHøjdeVægt
2300 mm1700 mm130 kg

Foderhæk L

DiameterHøjdeVægt
2300 mm2050 mm155 kg

RELATEREDE PRODUKTER

  • Urtebed

    Dine heste har brug for både vitaminer og mineraler, og et urtebed med for eksempel mynte, morgenfrue og citronmelisse er en god måde at give hestene et ekstra skud mineraler for at øge deres sundhed.

  • Vandtrug

    Horsekeeper vandtrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Når hestene flyttes fra fold til fold er truget nemt at flytte med, og dermed lettes dit daglige arbejde i folden.

  • XL Foderhæk

    Horsekeeper foderhæk XL er en effektiv og praktisk foderplads til dine heste. Dens innovative og helstøbte design, beskytter dine hestes foder mod nedbør og jord og sikrer en optimal ædeplads hele året.

Scroll to Top
Scroll til toppen