Foderring

Horsekeeper foderring til baller med wrap eller hø sikrer en praktisk foderplads til dine heste. Ringformen forhindrer stråfoderet i at blive spredt over hele folden og mindsker derved spild. Da foderringen står på jorden, lader den hestene æde i deres naturlige stilling og mindsker derved risikoen for luftvejsproblemer og unødig slitage på tænderne.

Foderringen er designet med afrundede kanter, hvilket øger sikkerheden for hestene. Hestene undgår at få skrammer eller, at grimen sætter sig fast i truget ved brug af ringen. Derudover er foderringen designet til at kunne stables, hvilket gør opbevaring nem.

Horsekeeper foderring er produceret i fiberarmeret komposit, der giver en række fordele som glatte overflader, hvilket sikrer en nem rengøring og minimal vedligeholdelse. Det er et let materiale, der er nemt at flytte rundt. Kompositmaterialet har en lang levetid og er et robust og slagkraftigt materiale, der tåler skub og spark samt er modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Horsekeeper foderring er et økonomisk alternativ til Horsekeeper foderhæk.

Bund kan tilkøbes ved siden af.

Dimensioner

Foderring

DiameterHøjde
1500 mm740 mm

RELATEREDE PRODUKTER

  • Bund

    Horsekeeper bund til montering på Horekeeper foderring eller høklokke, der fæstnes med skruer. Bunden er forhøjet mod midten og siderne for at stråfoderet naturligt falder ned til det område hvor hestene bedst kan nå det.

  • Høklokke

    Høklokke med tre indgange til stråfoder sikrer en praktisk foderplads til dine heste. Den passer over stråfoder presset sammen til rundballe og forhindrer stråfoderet i at blive spredt over hele folden.

  • Foderhæk

    Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

Scroll to Top
Scroll til toppen