Førstehjælpstavle

Tydelig tavle med førstehjælpskasse

Med Horsekeeper førstehjælpstavle får du en tydelig tavle, der er nem at få øje på og kan indeholde det nødvendige førstehjælpsudstyr til håndtering af flere typer skader lige fra bortskylning af støv og snavs i øjnene over brandsår til rensning af rifter og sår.

Tavlen er nem at hænge op, så den er tydelig og let tilgængelig. Tavlen har en indbygget førstehjælpskasse med lås til bandager, plaster, servietter til sårrens og andet førstehjælpsudstyr og derudover er der plads til øjenskylle flasker.

Tavlen er fremstillet i robust kompositmateriale, der gør den slidstærk og holdbar.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Staldkærre

  Transit staldkærre

  Horsekeeper staldkærre er en funktionel, robust og holdbar kærre, der kan transportere alt fra skidt og møg til hø og gulerødder. Dermed er kærren funktionel til alle slags arbejde i og omkring stalden.

 • Opbevaringsboks

  Opbevaringsboks

  Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der er vandtæt og fugtfri. Boksen har en lav vægt, der gør den yderst anvendelig at have med til blandt andet stævner og clinics.

 • Støvlekost

  Støvlekost

  Hvordan undgår du skidt og møg i stalden, klubhuset eller rytterstuen? Horsekeeper støvlekost er robuste, stabile og holdbare støvlebørster, der hurtigt og effektivt børster støvlerne rene efter en tur på marken.

Scroll to Top
Scroll til toppen