Hegn

Tryghed for dig og dine heste

Horsekeepers hegn er fleksible, praktiske og særdeles solide og er optimale til indhegning rundt om ridebaner, hestefolde eller lignende. Horsekeeper forener æstetisk design, sikkerhed, robusthed og lang holdbarhed, og dermed opnår du tryghed for såvel dig selv og dine heste.

Hegnene er nemme og tidsbesparende at stille op og kan flyttes alt efter behov og gør derfor dit arbejde som hesteejer nemmere. Endvidere er der anvendt et robust og sikkert materiale, der er designet med afrundede kanter, hvilket beskytter dine heste mod at skramme sig på hegnet. Sikkerhed og synlighed er netop de afgørende faktorer i forhold til en fold, og begge opfyldes her til fulde.

Horsekeeper hegn har et innovativt og lyst design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør dem holdbare og sikrer en høj modstandsdygtighed overfor både vejrlig og spark fra heste, hvilket gør din hestefold så sikker som mulig. Det holdbare kompositmateriale gør desuden at hegnet bibeholder sit flotte udseende trods de danske vejrforhold samt at det kræver minimal vedligeholdelse.

Leveres som standard i råhvid, men kan leveres i alle RAL-farver.

RELATEREDE PRODUKTER

  • Foderhæk

    Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

  • Urtebed

    Dine heste har brug for både vitaminer og mineraler, og et urtebed med for eksempel mynte, morgenfrue og citronmelisse er en god måde at give hestene et ekstra skud mineraler for at øge deres sundhed.

  • Vandtrug

    Horsekeeper vandtrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Når hestene flyttes fra fold til fold er truget nemt at flytte med, og dermed lettes dit daglige arbejde i folden.

Scroll to Top
Scroll til toppen