Hestehus

Et robust hestehus til hele året

Horsekeepers flytbare hestehuse er fleksible, praktiske og særdeles solide rundbuer, der er velegnet til læplads og giver dine heste et tilflugtssted hele året. Den indbydende og elegante bygning er produceret i et lyddæmpende materiale og der er lagt vægt på holdbart byggeri, der kan klare dagligt hårdt brug. Det sikrer de perfekte rammer med fokus på dine hestes velfærd.

Rundbuerne er nemme at samle og skille ad igen og kan flyttes alt efter behov og gør derfor dit arbejde som hesteejer nemmere. Endvidere er Horsekeeper hestehus lukket med en endegavl, så hestene ikke alene får et skyggested om sommeren men også et fristed fra fluer, myg og bremser.

De stærke rundbuer er på grund af deres form modstandsdygtige overfor vind, regn og sne. Vinden har svært ved at få fat i den runde form, og regn og sne lægger sig i de fleste tilfælde ikke på en rundbuehal, da der ikke er en flad overflade, som på et traditionelbygget læhus. Dermed tilbyder huset et robust læsted og et tørt underlag for dine heste hele året.

Hestehuset fra Horsekeeper har et innovativt design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør rundbuen holdbar og effektiv samt sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring. Rundbuehallerne har aftagelige hjul og/eller løftestang, hvilket sikrer nem transport fra vinter- til sommerfold. Det holdbare kompositmateriale gør desuden huset i stand til at stå ude hele året og bibeholder sit flotte design selv efter tung sne eller hestespark.

Hestehuset fås i flere størrelser, så huset passer til dine heste uanset antal og race.

Størrelser

Hestehus

TypeStørrelse
Hestehus A13 m2
Hestehus B26 m2
Hestehus C39 m2
Hestehus D52 m2
Hestehus E65 m2

Downloads

RELATEREDE PRODUKTER

 • Pladsholder

  Bandesystemer

  Med Horsekeeper bandesystemer får du robuste bander til din ridehal i et eksklusivt dansk design. Banderne er modstandsdygtige overfor hestespark, der betyder de ikke bliver grimme og bulede over tid.

 • Ridehal

  Den fleksible, praktiske og særdeles solide ridehal fra Horsekeeper er produceret i lyddæmpende materiale, og der er lagt vægt på holdbart byggeri, der skaber de perfekte rammer for dig og dine heste.

 • Urtebed

  Dine heste har brug for både vitaminer og mineraler, og et urtebed med for eksempel mynte, morgenfrue og citronmelisse er en god måde at give hestene et ekstra skud mineraler for at øge deres sundhed.

Scroll to Top
Scroll til toppen