Høklokke

Høklokke med tre indgange til stråfoder sikrer en praktisk foderplads til dine heste. Den passer over stråfoder presset sammen til rundballe og forhindrer stråfoderet i at blive spredt over hele folden.

Horsekeeper høklokke er designet med bund, hvorpå rundballe og høklokke placeres for at undgå fugt fra jorden, og derved holder foderet længere. Det helstøbte design med afrundede kanter i åbningerne af klokken forhindrer dyrene i at få skader.

Horsekeeper høklokke er produceret i et let kompositmateriale med krog på toppen, hvilket gør flytning og håndtering nem. Kompositmaterialet giver en lang række fordele såsom glatte overflader, hvilket sikrer en nem rengøring og minimal vedligeholdelse. Det er modstandsdygtigt overfor vand og vejr og beskytter derved foderet. Materialet har en lang levetid samt er et robust og slagkraftigt materiale, der tåler skub og spark.

Bund kan tilkøbes ved siden af.

Dimensioner

Høklokke

DiameterHøjde
1532 mm1500 mm

RELATEREDE PRODUKTER

  • Foderring

    Horsekeeper foderring til baller med wrap eller hø sikrer en praktisk foderplads til dine heste. Ringformen forhindrer stråfoderet i at blive spredt over hele folden og mindsker derved spild.

  • Foderhæk

    Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

  • Bund

    Horsekeeper bund til montering på Horekeeper foderring eller høklokke, der fæstnes med skruer. Bunden er forhøjet mod midten og siderne for at stråfoderet naturligt falder ned til det område hvor hestene bedst kan nå det.

Scroll to Top
Scroll til toppen