Jordarmering

Det optimale underlag for dine heste

Dine heste har brug for et jævnt underlag, hvis de skal holde sig raske og kunne præstere deres bedste. Derfor er det væsentligt, at det underlag de opholder sig på, er stabilt, skridsikkert og sundt. Horsekeeper jordarmering er et underlag, du kan lægge ud i såvel ridehallen og i folde, på træningsbaner og ridestier og andre steder, dine heste opholder sig. Underlaget sikrer, at du opnår de bedste forhold for dine heste.

Jordarmeringen sikrer ikke alene et skridsikkert underlag men også et underlag, der er korrekt affjedret og skåner hestenes fysik. Endvidere giver underlaget en løsning på mudderproblemet i folden og mindsker dermed risikoen for foldskader.

Horsekeeper jordarmering sparer dig for tid med at dræne og udjævne overflader i stald, ridehal, fold og andre steder og letter dagligdagen og sikrer dine hestes sundhed. Den er let at håndtere og kræver minimal vedligeholdelse, da bunden forbliver stabil og veldrænet.

Jordarmeringen fra Horsekeeper har et innovative design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør underlaget holdbar og effektivt og er såvel skridt som brudsikkert. Materialets struktur betyder at regnvand ledes væk, og dermed sikres at hestenes underlag ikke bliver glat og mudret.

Scroll to Top
Scroll til toppen