Loungesæt

Stilrent og komfortabelt loungesæt

Horsekeeper loungesæt sørger for, at I har mulighed for et lille hvil, en hyggelig snak eller blot at nyde de andre ryttere udfolde sig. Sættet består af et bord og fire stole med hynder, alle i et elegant rundt design der giver et let udtryk.

Møblerne er nemme at flytte alt efter behov, og det er ligeledes muligt at stable sættet. Møblerne er designet med afrundede kanter, hvilket ikke kun ser elegant ud men også øger sikkerheden, da man ikke risikerer at skramme sig på dem. Sættet er anvendeligt både ude på gårdspladsen, i haven eller på andre udeområdet og grundet materialet, kan det stå ude hele året, uden det bliver grimt og slidt.

Horsekeeper loungesæt er fremstillet i robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør, at det kan modstå både vejrlig og eventuelle slag og dermed er yderst holdbart. Møblerne er nærmest vedligeholdelsesfri og de glatte flader gør det rengøringsvenligt.

Sættet består af et bord, fire stole og fire hynder og laves i standardfarven hvid, men kan leveres i alle RAL-farver, så det kan opfylde dine ønsker og behov.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Bålhytte

  Bålhytte

  Horsekeeper har udviklet et kvalitetsprodukt til uderummet, hvor bålhytten med sit stilsikre design falder naturligt ind i omgivelserne og skaber de perfekte rammer for hygge og samvær i naturen.

 • Shelter

  Shelter

  Housekeeper shelters skaber et hyggeligt udendørs overnatningssted. De er udviklet med fokus på gennemførte detaljer, lang levetid og et lækkert design, der gør, at de falder perfekt ind i naturen.

 • Springvand

  Horsekeeper springvand fuldender med sit lækre og enkle design dit uderum. Bassinets runde form og vandets flotte spejleffekt skaber en optimal udsmykning på din gårdsplads eller konkurrenceområde.

Scroll to Top
Scroll til toppen