Lysmaster

Innovative og robuste lysmaster

Horsekeeper lysmaster er et innovativt og moderne produkt, med et stilfuldt og flot udseende, der giver dig den optimale belysning på dine udendørs baner eller andre steder, hvor du har behov for et godt og effektivt lys.

Masterne åbner op for et helt nyt lysdesign, der kan tilpasses netop dine behov. Muligheden for en specifik lyskilde er yderst relevant, da der er forskel på lysbehovet, alt efter om du skal bruge lys til din aftentræning, til optagelse af professionel lyd- og billedmateriale eller til stævner, hvor der er helt særlige krav til lyskilden.

Masternes farve- og designmuligheder er utallige, så det både er muligt at få påført dit eget logo, give dine sponsorer en attraktiv reklameplads samt udvælge den helt rigtige farve, der passer ind i dine omgivelser.

Horsekeeper lysmaster er fremstillet i fiberarmeret kompositmateriale, der er yderst robust og holdbart og ikke tager skade af årstidernes skiftende vejr. Materialet betyder endvidere at masterne er nemme at håndtere, de korroderer ikke og de er ikke strømførende.

Masterne skrues fast med jordskruer og kan leveres i alle RAL-farver.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Sprinklersystem

  Sprinklersystem

  Dine heste har brug for et jævnt underlag, for at minimere skader og lade hesten præstere optimalt. Derfor er det vigtigt, at ridebanebunden holdes ensartet i sammensætning og fugtighed.

 • Dræn

  Drænslanger fra Horsekeeper er optimale til at øge levetiden for din ridebane, fold eller ridehal. Med dræn sikrer du, at din bane ikke bliver glat og fedtet og minimere dermed risikoen for skader hos dine heste.

 • nova skilte

  Nova skilte

  Horsekeepers Nova skilte er en serie af højkvalitets skilte i lækkert og moderne design, der med sine høje og store overflader efterlader rig mulighed for at sætte fokus på dit logo, dine sponsorers reklamer mv.

Scroll to Top
Scroll til toppen