Nova skilte

Skilte i lækkert design

Horsekeepers Nova skilte er en serie af højkvalitets skilte i lækkert og moderne design, der sætter fokus på dit logo, dine sponsorers reklamer eller lignende. De har høje og store overflader og efterlader rig mulighed for placering af tekst, grafik eller billede, hvilket optimerer reklameværdien.

Det tidsløse design er både eksklusivt og opsigtsvækkende og kan endvidere males eller tilføres print, så det passer til netop dit behov.

Horsekeepers Nova skilte er fremstillet i robust kompositmateriale, der har den fordel, at det gør dem korrosions- og vedligeholdelsesfrie. De er endvidere vejrbestandige og er nemme at montere.

De kan leveres i forskellige størrelser, så de passer ind hos netop dig.

Dimensioner

TypeHøjdeLængdeBredde
Nova skilt S2000 mm500 mm200 mm
Nova skilt M3500 mm600 mm230 mm
Nova skilt L5000 mm700 mm250 mm
Nova skilt XL8000 mm800 mm275 mm
Nova skilt XXL10.000 mm900 mm325 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Sprinklersystem

  Sprinklersystem

  Dine heste har brug for et jævnt underlag, for at minimere skader og lade hesten præstere optimalt. Derfor er det vigtigt, at ridebanebunden holdes ensartet i sammensætning og fugtighed.

 • Lysmaster

  Lysmaster

  Horsekeeper lysmaster er et innovativt produkt, med et stilfuldt og flot udseende, der åbner op for et helt nyt lysdesign, der kan tilpasses netop dine behov og give dig optimalt lys over dine udendørsbaner.

 • Dræn

  Drænslanger fra Horsekeeper er optimale til at øge levetiden for din ridebane, fold eller ridehal. Med dræn sikrer du, at din bane ikke bliver glat og fedtet og minimere dermed risikoen for skader hos dine heste.

Scroll to Top
Scroll til toppen