Plantekumme

Plantekumme med smuk finish

Horsekeeper plantekummerer velegnet til at skabe det grønne ude- eller inderum og står som en dekorativ og modstandsdygtig udsmykning på din gårdsplads, terrasse eller lignende. De er designet til store planter og blomster og er velegnet til brug både inde og ude og passer perfekt til større rum og pladser.

Med sin enkle og stilrene form fremstår kummerne fra Horsekeeper med et moderne udtryk. De fås i forskellige størrelser og kan stå enkeltvis eller sammen for at skabe en smuk dynamik.

Kummernes design betyder, at de er yderst rengøringsvenlige og kan stå ude hele året med minimal vedligeholdelse til følge. Dermed er kummerne fra Horsekeeper en optimal løsning til at fuldende dine omgivelsers udtryk til et stævne eller i din stald.

Plantekummerne produceres i fiberarmeret kompositmateriale, som holder den flotte finish. Materialet er yderst robust og modstandsdygtigt og betyder, at kummernes smukke rene linjer og overflade holdes pæne selv i mødet med vejr og vind.

Kummerne kan leveres i alle RAL-farver, så de passer til netop dine ønsker.

Dimensioner

TypeDiameter topDiameter bundHøjdeVægt
Plantekumme S475 mm300 mm610 mm4,75 kg
Plantekumme M710 mm450 mm900 mm9,0 kg
Plantekumme L950 mm600 mm1.200 mm18,6 kg

RELATEREDE PRODUKTER

  • Flagstang

    Flagstænger

    Med Horsekeeper får du flotte og dekorative flagstænger i robust materiale og af høj kvalitet, hvor du kan lade Dannebrog eller dine egne flag eller vimpler veje i vinden de næste mange år.

  • Borde bænkesæt

    Borde bænkesæt

    Horsekeeper borde bænkesæt har et originalt udseende med afrundede kanter og giver dig og dine ryttere eller gæster mulighed for at tage et hvil, drikke en kop kaffe eller spise jeres madpakker.

Scroll to Top
Scroll til toppen