Ridehal

Kvalitets ridehal for alle hesteejere

Som hesteejer er en ridehal ofte et stort ønske. De skiftende årstider i Danmark gør ofte udendørs ridetræning umulig, og derfor er en fleksibel, praktisk og særdeles solid hal fra Horsekeeper en optimal løsning.

Den indbydende og flotte bygning er produceret i et lyddæmpende materiale, og der er lagt vægt på holdbart byggeri, der kan klare daglig hårdt brug. Den sikrer de perfekte rammer med fokus på dine hestes velfærd og brugervenlighed for rytterne.

Hallen er produceret i et stilrent, moderne, lyst og lækkert design. De store vinduespartier på spids i endegavlene, rundbuevinduer i siderne og kipovenlys sikrer det optimale lysindfald. På grund af bygningens form er den modstandsdygtig overfor vind, regn og sne og kan dermed modstå det danske klima.

Ridehallen fra Horsekeeper har et innovativt design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør den holdbar og effektiv. Materialet sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring. Det holdbare materiale gør den desuden i stand til at bibeholde sit flotte design selv efter tung sne eller hestespark.

Hallen kan som tilkøb leveres isoleret.

Hallen produceres efter de officielle standard banemål for ridehaller på 20 x 40 eller 20 x 60 meter, men kan også leveres i mål efter dine ønsker.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Pladsholder

  Bandesystemer

  Med Horsekeeper bandesystemer får du robuste bander til din ridehal i et eksklusivt dansk design. Banderne er modstandsdygtige overfor hestespark, der betyder de ikke bliver grimme og bulede over tid.

 • Hestehus

  Horsekeepers flytbare hestehuse er fleksible, praktiske og særdeles solide huse, der er velegnet til læplads og giver dine heste et tilflugtssted hele året. Husene er fremstillet i lyddæmpende materiale.

 • Silo

  Med Horsekeeper siloer får du en op­ti­mal op­be­va­rings- og ud­tags­løs­ning til­pas­set til dit be­hov. De er ud­vik­let med hen­blik på at sik­re de bed­ste be­tin­gel­ser for fyld­ning, op­be­va­ring og ef­fek­tiv tøm­ning.

Scroll to Top
Scroll til toppen