Sejrsskammel cirkulær

Hæder vinderne på en sejrsskammel

Med en Horsekeeper sejrsskammel giver du din konkurrence et professionelt præg. Med skamlen kan du ære de vindende ryttere for deres præstation foran publikum.

Podiet består af tre trin, der er sat sammen og har forskellige højder. Da det har en lav vægt, er det nemt at håndtere og dermed hurtigt at sætte op efter konkurrencernes afslutning. Du skal blot placere det på det ønskede sted, og så er du klar til at uddele rosetter og blomster til de bedste ryttere.

Sejrsskamlen er i et nydeligt cirkulært design, hvis elegance passer perfekt ind til enhver konkurrence. Der er påsat numre fra et til tre i tydelige og enkle typer, så det eksklusive indtryk bibeholdes. Der er endvidere indtænkt funktionelle løsninger i skamlens design, så det også er muligt at tilbyde sine sponsorer en attraktiv reklameplads på podiets sider.

Podiets overflader er sikret med skridsikkert underlag, så skamlen ikke bliver fedtet og dermed glat at stå på. Den er udviklet specielt til at kunne placeres efter behov, og derfor er den stabil uanset om den står på græs, grus eller jord. Dermed er den sikker at stå på for de vindende ryttere ved præmieoverrækkelsen.

Skamlen er produceret så den er let at flytte og fylder minimalt, når den skal opbevares og ligeledes let kan medtages uden at kræve den store plads.

Horsekeepers sejrsskammel er produceret i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør den ekstrem holdbar og samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Podiets glatte overflader gør den yderst nem at rengøre og materialet sikrer, at den ikke bliver grim og bulet over tid. Dermed bibeholder den sit rene og elegante design, selv hvis den står ude året rundt.

Dimensioner

Type S

DiameterHøjde
600 mm500 mm / 400 mm / 300 mm

Type L

DiameterHøjde
1200 mm600 mm / 500 mm / 400 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Reklamebande

  Horsekeeper reklamebander har et eksklusivt dansk design, der kan skabe professionelle rammer omkring din næste konkurrence og give dig mulighed for den bedste eksponering for dig og dine sponsorer.

 • Tribune

  Tribune

  Horsekeeper tribune forener et moderne og stilrent design med holdbarhed og robusthed og skaber de optimale faciliteter for dit hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge konkurrencen.

 • Dommerhus

  Dommerhus

  Horsekeeper dommerhus er i et stilrent og eksklusivt design og giver dig en dommerplads med læ for nedbør og sol. Huset tilbyder dermed dommeren de optimale forhold under konkurrencen.

Scroll to Top
Scroll til toppen