Sejrsskamler Cirkulær Sæt

Hæder vinderne på sejersskamler

Med Horsekeeper sejrsskamler giver du din konkurrence et professionelt præg. Med skamlen kan du ære de vindende ryttere for deres præstation foran publikum.

Podiet består af tre separate trin i forskellige højder, der alle har en lav vægt, og dermed er nemme at håndtere og hurtigt kan sættes op efter konkurrencernes afslutning. Du skal blot placere dem på det ønskede sted, og så er du klar til at uddele rosetter og blomster til de bedste ryttere.

Sejrsskamlerne er i et nydeligt rundt design, hvis elegance passer perfekt ind til enhver konkurrence. Der er påsat numre fra et til tre i tydelige og enkle typer, så det eksklusive indtryk bibeholdes. Der er endvidere indtænkt funktionelle løsninger i skamlens design, så det også er muligt at tilbyde sine sponsorer en attraktiv reklameplads på podiets sider.

Horsekeeper sejrsskammels overflader er sikret med skridsikkert underlag, så skamlerne ikke bliver fedtet og dermed glatte at stå på. Skamlerne er udviklet specielt til at kunne placeres efter behov, og derfor er de stabile uanset om de står på græs, grus eller jord. Dermed er de sikre at stå på for de vindende ryttere ved præmieoverrækkelsen.

Skamlerne er produceret så de er lette at flytte og fylder minimalt, når de skal opbevares og ligeledes let kan medtages uden at kræve den store plads.

Sejrsskamlerne er produceret i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør dem ekstremt holdbare og samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Podiets glatte overflader gør den yderst nem at rengøre og materialet sikrer, at den ikke bliver grim og bulet over tid. Dermed bibeholder den sit rene og elegante design, selv hvis den står ude året rundt.

Dimensioner

Type S

DiameterHøjde
600 mm500 mm / 400 mm / 300 mm

Type L

DiameterHøjde
1200 mm700 mm / 500 mm / 400 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Dommerhus

  Dommerhus

  Horsekeeper dommerhus er i et stilrent og eksklusivt design og giver dig en dommerplads med læ for nedbør og sol. Huset tilbyder dermed dommeren de optimale forhold under konkurrencen.

 • Tribune

  Tribune

  Horsekeeper tribune forener et moderne og stilrent design med holdbarhed og robusthed og skaber de optimale faciliteter for dit hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge konkurrencen.

 • Reklamebande

  Horsekeeper reklamebander har et eksklusivt dansk design, der kan skabe professionelle rammer omkring din næste konkurrence og give dig mulighed for den bedste eksponering for dig og dine sponsorer.

Scroll to Top
Scroll til toppen