Shelter

Hyggelig overnatning i shelter

Horsekeeper shelters skaber et hyggeligt udendørs overnatningssted i ly for regn og vind. De er udviklet med fokus på gennemførte detaljer, lang levetid og et lækkert design, der gør, at de falder perfekt ind i naturen. De er optimale til at give en ekstra soveplads til stævner eller en ekstra indtjening ved drift af blandt andet høhoteller.

De er udført i en let og elegant konstruktion, der gør dem flotte og unikke og let kan passe ind i de naturlige omgivelser. De er konstrueret på basis af en tæt og hygiejnisk kabine og fås i to forskellige varianter.

Jordhuleshelterens kabine bliver dækket med jord og græstørv, der giver den et udseende af en jordhøj, og der er mulighed for at kombinere flere.

På tømmershelterens kabine bliver der påført tømmer, der gør, at den ligner en tømmerstabel og dermed får et naturligt udseende.

Begge modellers kabine er fremstillet i det yderst robuste fiberarmeret kompositmaterial, der gør dem langtidsholdbare og sikrer en tæt kabine, så de sovende gæster kan ligge tørt natten over.

Materialet giver dem en elegant finish og sikrer samtidig, at de er modstandsdygtig overfor årstidernes skiftende og til tider barske vejr.

 

Dimensioner

Jordhuleshelter u. græs og tørv

LængdeBreddeHøjde
4000 mm2500 mm1000 mm

Tømmershelter u. tømmer

LængdeBreddeHøjde
3600 mm2500 mm1000 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Bålhytte

  Bålhytte

  Horsekeeper har udviklet et kvalitetsprodukt til uderummet, hvor bålhytten med sit stilsikre design falder naturligt ind i omgivelserne og skaber de perfekte rammer for hygge og samvær i naturen.

 • Cube skraldespand

  Cube skraldespand

  Horsekeepers Cube skraldespand har et lækkert design, der gør den til en klassisk affaldsløsning. Med sit stilsikre udseende og store rummelighed, er den anvendelig til både udendørs og indendørs brug.

 • Loungesæt

  Loungesæt

  Horsekeeper loungesæt består af et bord og fire stole med hynder, alle i et elegant og stilrent rundt design, der giver et let udtryk. Sættet sørger for, at I har mulighed for et lille hvil eller en hyggelig snak.

Scroll to Top
Scroll til toppen