Sprinklersystem

Til gavn for dig og dine heste

Dine heste har brug for et jævnt underlag, hvis du skal mindske risikoen for skader hos dem og lade hestene præstere optimalt. Derfor er det væsentligt, at ridebanebunden holdes ensartet i sammensætning og fugtighed over det hele.

Sprinklersystemet sikrer både forbedret elasticitet og at du undgår støvdannelse. Dermed sikrer Horsekeeper sprinklersystem, at du opnår de perfekte forhold på såvel dine udendørs som indendørs ridebaner.

Systemet består af nedgravet sprinklerstation til opsamling, pumpning og udsprøjtning af overfladevand. Pop-up sprinklerne kan indstilles til automatisk vanding, og dermed sikrer du de bedste vandingsforhold til netop din bane. Systemet sparer dig tid og letter din dagligdag og øger samtidig din ridebanes holdbarhed og sikrer dine hestes sundhed.

Sprinklersystemet fra Horsekeeper har et innovative design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale. Det gør sprinkleren holdbar og effektiv og sikrer total tæthed, kemisk resistens og nem installation. Materialet betyder endvidere at sprinkleren kræver minimal vedligeholdelse.

Sprinkleren kan leveres med komplet samletank med pumpeskakt, pumpe med knivsystem, guiderør ophejsesystem, kontra- og afspærringsventil, trykrør, lejder, spraydyse system, automatik, trykrør, hydrant, vandingskanoner mm.

RELATEREDE PRODUKTER

 • nova skilte

  Nova skilte

  Horsekeepers Nova skilte er en serie af højkvalitets skilte i lækkert og moderne design, der med sine høje og store overflader efterlader rig mulighed for at sætte fokus på dit logo, dine sponsorers reklamer mv.

 • Lysmaster

  Lysmaster

  Horsekeeper lysmaster er et innovativt produkt, med et stilfuldt og flot udseende, der åbner op for et helt nyt lysdesign, der kan tilpasses netop dine behov og give dig optimalt lys over dine udendørsbaner.

 • Dræn

  Drænslanger fra Horsekeeper er optimale til at øge levetiden for din ridebane, fold eller ridehal. Med dræn sikrer du, at din bane ikke bliver glat og fedtet og minimere dermed risikoen for skader hos dine heste.

Scroll to Top
Scroll til toppen