Staldkærre indsats

Let det daglige arbejde i stalden

Horsekeeper indsats til staldkærre er funktionel, holdbar og let at have med rundt i stalden. Indsatsen er speciel anvendelig til transport af foder som for eksempel hø og specialfoder samt gulerødder og andre godbidder. Dermed er den yderst funktionel til arbejdet i stalden.

Indsatsen er udviklet specielt til at sikre en effektiv tømning samt nem rengøring af indsatsen og har derfor forstærket forende, hældning til tipning og glatte indersider.

Staldkærre indsatsen er designet til at passe i Horsekeepers Transit staldkærre, så det er muligt at transportere flere forskellige ting samtidig og gør dermed dagens arbejde hurtigere og lettere. Ligeledes kan indsatsen bruges separat og er nem og hurtigt at have med rundt.

Staldkærre indsatsen er fremstillet i fiberarmeret kompositmateriale, der både er let og yderst holdbart. Indsatsen er nem at rengøre på grund af form og materiale og den kræver minimal vedligeholdelse. Håndtagene er endvidere forstærket, så de forbliver stabile selv ved maksimal påfyldning.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Staldkærre

  Transit staldkærre

  Horsekeeper staldkærre er en funktionel, robust og holdbar kærre, der kan transportere alt fra skidt og møg til hø og gulerødder. Dermed er kærren funktionel til alle slags arbejde i og omkring stalden.

 • Opbevaringsboks

  Opbevaringsboks

  Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der er vandtæt og fugtfri. Boksen har en lav vægt, der gør den yderst anvendelig at have med til blandt andet stævner og clinics.

 • Universalkasse

  Universalkasse

  Horsekeeper universalkasse er en praktisk opbevaringsløsning, der hjælper dig med at holde orden. Den er solid, robust, tæt og fugtfri og kan opbevare både rideudstyr, foder, godbidder og mineraler.

Scroll to Top
Scroll til toppen