Tribune

Praktisk og moderne tribune

Med Horsekeeper tribune skaber du de optimale faciliteter for det hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge de spændende konkurrencer.

Tribunen er i et moderne design forenet med et enkelt og stilrent udseende, der betyder, at den vil falde fint ind i udeområderne. Dine tilskuere bliver tilbudt god siddekomfort med optimalt udsyn til konkurrencen. Tribunen er fleksibel og nem at håndtere og den kan graves ned eller monteres på betonfundament, så den er tyverisikret.

Det er endvidere en attraktiv reklamemulighed, der giver dine sponsorere den bedst mulige eksponering. Alt efter dit behov kan flere moduler sættes sammen og dermed udvides tilskuerkapaciteten.

Horsekeepers tribune er produceret i fiberarmeret kompositmateriale, der er yderst solidt og robust. Den kan derfor stå ude året rundt uden at kræve den store vedligeholdelse. Den er ikke alene langtidsholdbar men står i et vedvarende lyst og moderne design og er rengøringsvenlig.

Med et fleksibelt design kan dimensioner, funktioner og udseende tilpasses netop dine behov. Kan leveres i alle RAL-farver, så den bliver designet efter dit ønske.

RELATEREDE PRODUKTER

  • Dommerhus

    Dommerhus

    Horsekeeper dommerhus er i et stilrent og eksklusivt design og giver dig en dommerplads med læ for nedbør og sol. Huset tilbyder dermed dommeren de optimale forhold under konkurrencen.

  • Tribunebænk

    Tribunebænk

    Horsekeeper tribunebænk er i et moderne og spændende design forenet med et enkelt og stilrent udseende. Den passer ind til alle typer konkurrencer, hvor der er behov for tilskuerfaciliteter.

Scroll to Top
Scroll til toppen