Tribunebænk – en sektion

Moderne og praktisk tribunebænk

Horsekeeper tribunebænk er i et moderne og spændende design forenet med et enkelt og stilrent udseende.
Tribunen vil passe ind til pladser, hvor der afholdes konkurrencer eller til andre udeområder, hvor man ønsker tilskuermuligheder.

Tribunen er med én sektion, der skaber de optimale faciliteter for det hesteelskende publikum, hvor de kan følge de spændende konkurrencer. Tribunen er fleksibel og nem at håndtere, den kan flyttes efter behov og man kan ligeledes sætte flere bænke sammen for at øge tilskuerkapaciteten.

I tribunebænkens eksklusive design er der indtænkt funktionalitet og derfor er bænken ligeledes en attraktiv reklamemulighed, der giver jeres sponsorer den bedst mulige eksponering og synlighed.

Horsekeeper tribune er produceret i fiberarmeret kompositmateriale, der er yderst solid og robust og derfor kan tribunen stå ude året rundt uden at kræve den store vedligeholdelse. Tribunen er ikke alene robust men står i et moderne design, der har en lang holdbarhed og rengøringsvenlige glatte overflader.

Dimensioner

Tribunebænk - en sektion

LængdeBreddeHøjdeVægt
5000 mm690 mm830 mm200 kg

RELATEREDE PRODUKTER

 • Borde bænkesæt

  Borde bænkesæt

  Horsekeeper borde bænkesæt har et originalt udseende med afrundede kanter og giver dig og dine ryttere eller gæster mulighed for at tage et hvil, drikke en kop kaffe eller spise jeres madpakker.

 • Tribune

  Tribune

  Horsekeeper tribune forener et moderne og stilrent design med holdbarhed og robusthed og skaber de optimale faciliteter for dit hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge konkurrencen.

 • Tribunebænk

  Tribunebænk – to sektioner

  Horsekeeper tribunebænk er i et moderne og spændende design forenet med et enkelt og stilrent udseende. Den passer ind til alle typer konkurrencer, hvor der er behov for tilskuerfaciliteter.