Tribunebænk – to sektioner

Moderne og praktisk tribunebænk

Horsekeeper tribunebænk er i et moderne og spændende design forenet med et enkelt og stilrent udseende.
Tribunen vil passe ind til pladser, hvor der afholdes konkurrencer eller til andre udeområder, hvor man ønsker tilskuermuligheder.

Tribunen er med to sektioner, der skaber de optimale faciliteter for det hesteelskende publikum, hvor de kan følge de spændende konkurrencer. Tribunen er fleksibel og nem at håndtere, den kan flyttes efter behov og man kan ligeledes sætte flere bænke sammen for at øge tilskuerkapaciteten.

I tribunebænkens eksklusive design er der indtænkt funktionalitet og derfor er bænken ligeledes en attraktiv reklamemulighed, der giver jeres sponsorer den bedst mulige eksponering og synlighed.

Horsekeeper tribune er produceret i fiberarmeret kompositmateriale, der er yderst solid og robust og derfor kan tribunen stå ude året rundt uden at kræve den store vedligeholdelse. Tribunen er ikke alene robust men står i et moderne design, der har en lang holdbarhed og rengøringsvenlige glatte overflader.

Dimensioner

Tribunebænk - to sektioner

LængdeBreddeHøjdeVægt
5600 mm1510 mm1240 mm375 kg

RELATEREDE PRODUKTER

 • Tribune

  Tribune

  Horsekeeper tribune forener et moderne og stilrent design med holdbarhed og robusthed og skaber de optimale faciliteter for dit hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge konkurrencen.

 • Reklamebande

  Horsekeeper reklamebander har et eksklusivt dansk design, der kan skabe professionelle rammer omkring din næste konkurrence og give dig mulighed for den bedste eksponering for dig og dine sponsorer.

 • Tribunebænk

  Tribunebænk – en sektion

  Horsekeeper tribunebænk er i et moderne og spændende design forenet med et enkelt og stilrent udseende. De passer ind til alle typer konkurrencer, hvor der er behov for tilskuerfaciliteter.