Tube skraldespand

Moderne og praktisk skraldespand

Horsekeepers Tube skraldespand har et lækkert og enkelt design, der gør den til en moderne affaldsløsning. Den er især anvendelig til udendørs brug men kan også bruges til indendørsmiljøer herunder stalde, rytterstuer eller lignende. Skraldespanden er rummelig og har et enkelt og præsentabelt design, der på én gang får den til at falde naturligt ind i omgivelserne og samtidig gør den tydelig for brug.

Tuben er en stilfuld rund model, der har et enkelt låg og sideindkast, hvilket gør det nemt at komme af med affaldet. Affaldsspanden tømmes med funktionelle og praktiske håndtag i siden, så det er nemt og hurtigt for dig at tømme. Generelt er tuben udviklet, så den er yderst nem at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, så du ikke skal bruge unødig tid på affaldsbeholdere.

Skraldespanden er produceret i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør den langtidsholdbar og betyder, at den kan stå ude året rundt på trods af skiftende vejr. Med et fleksibelt design og materiale kan affaldsspanden tilpasses så både dimensioner, funktioner og udseende passer til netop din stald, ridehal eller gårdsplads.

Dimensioner

HøjdeDiameter
1100 mm700 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Cube skraldespand

  Cube skraldespand

  Horsekeepers Cube skraldespand har et lækkert design, der gør den til en klassisk affaldsløsning. Med sit stilsikre udseende og store rummelighed, er den anvendelig til både udendørs og indendørs brug.

 • Springvand

  Horsekeeper springvand fuldender med sit lækre og enkle design dit uderum. Bassinets runde form og vandets flotte spejleffekt skaber en optimal udsmykning på din gårdsplads eller konkurrenceområde.

 • Loungesæt

  Loungesæt

  Horsekeeper loungesæt består af et bord og fire stole med hynder, alle i et elegant og stilrent rundt design, der giver et let udtryk. Sættet sørger for, at I har mulighed for et lille hvil eller en hyggelig snak.

Scroll to Top
Scroll til toppen