Vandtrug

Sikkert vandtrug til dine heste

Horsekeeper vandtrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Når hestene flyttes fra fold til fold er truget nemt at flytte med, og dermed lettes dit daglige arbejde i folden.

Truget er designet med afrundede kanter, hvilket øger sikkerheden for hestene. De undgår at grimen sætter sig fast eller at de skrammer sig på truget, når de drikker. Truget er tilmed ekstremt robust og tager dermed ikke skader, hvis hestene skubber eller sparker til det.

Det innovative design og robuste fiberarmeret kompositmateriale gør ikke alene truget holdbart men sikrer ligeledes en minimal vedligeholdelse og nem rengøring, der sparer dig tid i hverdagen.

Mål

LængdeBreddeHøjde
2160 mm810 mm490 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Urtebed

  Dine heste har brug for både vitaminer og mineraler, og et urtebed med for eksempel mynte, morgenfrue og citronmelisse er en god måde at give hestene et ekstra skud mineraler for at øge deres sundhed.

 • Hegn

  Hegn

  Horsekeepers hegn er fleksible, praktiske og særdeles solide og er optimale til indhegning om ridebaner og hestefolde. Horsekeeper forener æstetisk design, sikkerhed, robusthed og lang holdbarhed.

 • XL Foderhæk

  Horsekeeper foderhæk XL er en effektiv og praktisk foderplads til dine heste. Dens innovative og helstøbte design, beskytter dine hestes foder mod nedbør og jord og sikrer en optimal ædeplads hele året.

Scroll to Top
Scroll til toppen