Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser er gældende for køb på horsekeeper.dk

GENERELLE OPLYSNINGER

Horsekeeper ejes og drives af:
SP Invest ApS
Elkjærvej 100
7500 Holstebro
CVR nr.: 18298341
Telefon: 97402499
Email: mail@horsekeeper.dk

Betingelserne er gældende for leveringer i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

PRISER

Vi forbeholder os retten til med øjeblikkelig virkning at ændre priser og rabatter. Din bekræftede pris på allerede bestilte varer gør sig gældende for din ordre.
Fragtomkostninger vil fremgå af ordreoversigt og bestillings bekræftelse.

BETALING

Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inkl. moms.

SP Invest Aps bruger den certificerede betalingsgateway QuickPay, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine kortinformationer er krypterede og derfor ikke kan aflæses af uvedkommende.

LEVERING

horsekeeper.dk leverer med fragt firmaere, egne fragtbiler, pakkepost eller med anden leveringsform ved større forsendelser. Levering vil ske til den af kunden oplyste leveringsadresse.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-30 hverdage efter bestilling. Skulle du glemme at hente din pakke på posthuset eller i pakkeshoppen eller kan varen ikke udleveres, vil returfragt og håndteringsomkostninger pålægges dig.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere inden for rimelig tid, dog senest 2 måneder efter du har opdaget manglen/fejlen. SP Invest ApS dækker ikke returneringsomkostninger. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamation og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
SP Invest ApS
Elkjærvej 100
7500 Holstebro
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er person følsomme oplysninger.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt på horsekeeper.dk
Fortrydelsesretten løber fra den dag:

  • Du modtager varen.
  • Du modtager den sidste vare af én ordre, hvor der er lavet en lave om levering, af flere gange.

RETURNERING

Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@horsekeeper.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom telefonisk eller pr. mail.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og fortrydelsesformularen i pakken.

Du har selv ansvaret for varen indtil vi modtager den. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. SP Invest ApS dækker ikke returneringsomkostninger.

Returner din pakke til:

SP Invest ApS
Elkjærvej 100
7500 Holstebro

VARENS STAND VED RETURERING

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

TILBAGEBETALING

Når vi modtager varen, kontrollerer vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes værdiforringelsen købsbeløbet.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Ønsker du pengene overført til en anden konto, skal du bare oplyse reg.- og kontonummer, og så overfører vi dit tilgodehavende der til.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

FORTRYDELSESFORMULAR

Du kan hente vores fortrydelsesformular som WORD eller PDF her.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over dit køb bør du i første omgang rette henvendelse til horsekeeper.dk via telefon eller email. Såfremt det ikke lykkedes at nå frem til enighed kan du indgive din klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan også klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal (ODR) kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr.

Angiver du en klage skal du oplyse vores email adresse: mail@horsekeeper.dk

Sidst opdateret d. 16-10-2020

Scroll to Top
Scroll til toppen