Bund

Horsekeeper bund til montering på Horekeeper foderring eller høklokke, der fæstnes med skruer. Bunden er forhøjet mod midten og siderne for at stråfoderet naturligt falder ned til det område hvor hestene bedst kan nå det.

Ved at montere en bund på sind foderring eller høklokke minimeres risikoen for skadedyr i stråfoderet, da det er hævet over terræn. Bundener desuden med til at reducere risikoen for fugt og skimmelsvamp, da den er med til at regulere de temperaturmæssige forhold, samtidig med at den beskytter med at fugt og skidt trænger ind.

Horsekeeper bund er produceret i et let kompositmateriale, hvilket gør flytning og håndtering nem. Kompositmaterialet giver en lang række fordele såsom glatte overflader, hvilket sikrer en nem rengøring og minimal vedligeholdelse. Det er modstandsdygtigt overfor vand og vejr og beskytter derved foderet. Materialet har en lang levetid samt er et robust og slagkraftigt materiale, der tåler skub og spark.

RELATEREDE PRODUKTER

  • Høklokke

    Høklokke med tre indgange til stråfoder sikrer en praktisk foderplads til dine heste. Den passer over stråfoder presset sammen til rundballe og forhindrer stråfoderet i at blive spredt over hele folden.

  • Foderring

    Horsekeeper foderring til baller med wrap eller hø sikrer en praktisk foderplads til dine heste. Ringformen forhindrer stråfoderet i at blive spredt over hele folden og mindsker derved spild.

  • Foderhæk

    Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

Scroll to Top
Scroll til toppen