Dommerhus

Praktisk og moderne dommerhus

Horsekeeper dommerhus giver dig en dommerplads til jeres konkurrencer, hvor rammerne er optimale, så dommeren kan have fuld fokus på konkurrencen.

Huset er i stilrent og eksklusivt design og robust materiale med bløde og runde kanter, der giver det et let udseende. Husets sider og tag giver læ for både nedbør og sol og tilbyder dommeren de optimale forhold til at kunne koncentrere sig om konkurrencen.

Dine sponsorer er endvidere tænkt ind i designet, da huset tilbyder en attraktiv reklameplads og dermed synlighed omkring sponsorerne.

Huset er designet så det kan graves ned eller monteres på betonfundament og dermed er tyverisikret. Samtidig er huset produceret så det er rengøringsvenligt og kræver minimal vedligeholdelse og dermed lettes dit arbejde.

Dommerpladsen fra Horsekeeper er produceret i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør det yderst holdbart og hårdfør overfor skiftende vind og vejr. Det betyder, at det kan stå ude hele året.

Huset kan laveres i alle RAL farver, så det passer til netop dine opgivelser.

Dimensioner

HøjdeBreddeLængde
2000 mm1600 mm4200 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Dressurbaner

  Horsekeepers dressurbaner består af fleksible, praktiske og særdeles solide dressurhegn. Banen er lavet i et flot design, der med sit enkle og hvide ydre skaber de optimale rammer for enhver dressurkonkurrence.

 • Pladsholder

  Banekant

  Horsekeepers banekant består af praktiske og solide kanter, der er perfekte omkring ridebaner. Kanterne kan både anvendes til opbygning af dressurbane samt til dine egen specialdesignet ridebane.

 • Sejrsskammel

  Sejrsskamler Cirkulær Sæt

  Giv vinderne den fulde hæder på en stilfuld sejrsskammel fra Horsekeeper. Podiet er yderst nemt at stille hurtigt frem efter konkurrencens afslutning, så vinderne kan æres med rosetter.

Scroll to Top
Scroll til toppen