Dressurbaner

Smukke rammer for din konkurrence

Horsekeepers dressurbaner består af fleksible, praktiske og særdeles solide dressurhegn. Banen er lavet i et flot design, der med sit enkle og hvide ydre skaber de optimale rammer for enhver dressurkonkurrence.

Hegnene leveres i sæt efter standardmål og er yderst nemme at håndtere. De kan let samles og skilles ad igen og kan flyttes alt efter behov og gør derfor dit arbejde som konkurrenceafholder nemmere.

Horsekeeper dressurbaner har et innovative design og er lavet i et robust fiberarmeret kompositmateriale, der gør banehegnene holdbare og sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring. Det holdbare kompositmateriale gør desuden, at dressurbanen er i stand til at stå ude hele året og bibeholder sit flotte design selv efter vejrlig eller hestespark.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Pladsholder

  Banekant

  Horsekeepers banekant består af praktiske og solide kanter, der er perfekte omkring ridebaner. Kanterne kan både anvendes til opbygning af dressurbane samt til dine egen specialdesignet ridebane.

 • Tribune

  Tribune

  Horsekeeper tribune forener et moderne og stilrent design med holdbarhed og robusthed og skaber de optimale faciliteter for dit hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge konkurrencen.

 • Dommerhus

  Dommerhus

  Horsekeeper dommerhus er i et stilrent og eksklusivt design og giver dig en dommerplads med læ for nedbør og sol. Huset tilbyder dermed dommeren de optimale forhold under konkurrencen.

Scroll to Top
Scroll til toppen