Drikketrug

Drikketrug med indvendig beskyttet flydeventil til dyr på fold

Horsekeeper drikketrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Den indbyggede flydeventil regulerer påfyldningen af vand samt forhindrer truget i at flyde over. Med flydeventilen har truget en konstant vandstand og letter dermed dit daglige arbejde i folden.

Truget er designet med bundprop, hvilket sikrer en nem tømning af truget. Desuden er Horsekeeper drikketrug designet med afrundede kanter, hvilket øger sikkerheden for hestene. Hestene undgår, at grimen sætter sig fast i truget eller, at de får skrammer ved at drikke af truget.

Drikketrug i kompositmateriale giver en lang række fordele såsom glatte overflader i hele truget, hvilket sikrer nem rengøring og minimal vedligeholdelse af truget i hverdagen. Kompositmaterialet er meget let, hvilket gør det nemt at flytte. Derudover er det et robust og slagkraftigt materiale, der tåler skub og spark samt er modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Dimensioner

DiameterHøjdeLiter
807 mm365 mm100 L
1617 mm405 mm500 L
1992 mm455 mm1000 L

RELATEREDE PRODUKTER

  • Foderhæk

    Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

  • Urtebed

    Dine heste har brug for både vitaminer og mineraler, og et urtebed med for eksempel mynte, morgenfrue og citronmelisse er en god måde at give hestene et ekstra skud mineraler for at øge deres sundhed.

  • Vandtrug

    Horsekeeper vandtrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Når hestene flyttes fra fold til fold er truget nemt at flytte med, og dermed lettes dit daglige arbejde i folden.

Scroll to Top
Scroll til toppen