Urtebed

Næring til dine heste med et urtebed

Dine heste har brug for både vitaminer og mineraler og et urtebed er en god måde, at give dem et ekstra skud mineraler og samtidig lidt variation i deres kost. Horsekeeper urtebede er optimale til at skabe et udendørs bed med persille, basilikum, kamille, pebermynte og andre urter, der er med til at øge dine hestes sundhed.

Hvis urterne plantes direkte på marken eller i den fold, hvor dine heste opholder sig, bliver de typisk kvalt af græs og ukrudt, og derfor er et urtebed en optimal løsning. Bedene er produceret robuste, så siderne er modstandsdygtige og holdbare og dermed er der plads til, at du kan plante mange forskellige urter.

Bedenes forening af elegance og robusthed i designet, gør dem ikke alene praktiske men også til en fin udsmykning i folden eller andre steder, hvor du ønsker et unikt og stilfuldt urtebed.

Urtebedet er designet uden skarpe kanter, hvilket øger sikkerheden for hestene. De undgår at skramme sig på bedet samt at grimen sætter sig fast, når de spiser af urterne. Bedet er let at flytte også med indhold, og dermed lettes dit daglige arbejde.

Det innovative design og robuste fiberarmeret kompositmateriale gør bedet holdbart og det kan modstå vejrlig og hestespark. Bedets materiale sikrer en minimal vedligeholdelse og nem rengøring.

Dimensioner

LængdeBreddeHøjde
1160 mm810 mm490 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Foderhæk

  Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

 • Vandtrug

  Horsekeeper vandtrug er et sikkert og robust trug til dine heste, der giver dem let adgang til vand. Når hestene flyttes fra fold til fold er truget nemt at flytte med, og dermed lettes dit daglige arbejde i folden.

 • Hegn

  Hegn

  Horsekeepers hegn er fleksible, praktiske og særdeles solide og er optimale til indhegning om ridebaner og hestefolde. Horsekeeper forener æstetisk design, sikkerhed, robusthed og lang holdbarhed.

Scroll to Top
Scroll til toppen