Høtørringssystem

Effektiv og nem høtørring

Med det revolutionerende høtørringssystem behøver du ikke længere være afhængig af vejret for effektiv høtørring og sundt foder til dine heste.

Horsekeeper høtørreanlæg tørrer dine rundballer inde i stalden eller laden. Det er udviklet i et eksklusivt design til at sikre en hurtigere og mere effektiv tørring af de pressede rundballer og er nem og enkel i brug.

Ballerne stables enten enkeltvis eller oven på hinanden på høtørringsmodulet, hvorefter luften presses igennem og ventilerer høet, så der ikke dannes varme. Dermed undgår du mug og støv i høet og sikrer en højere kvalitet af foder. For at opnå en endnu mere effektiv ventilation af ballen, lægges et låg på den øverste balle.

Høj foderkvalitet

Ved at tørre dit hø ved hjælp af et høtørringssystem kan du mindske det tidskrævende arbejde med høvending på marken og dermed antallet af overkørsler. Det betyder færre køreskader på nye fremspiringer og du opnår en øget genvækst til næste år. Færre overkørsler i marken nedsætter desuden risikoen for at høet blandes med jord og sten, der kan forringe foderkvaliteten. Derudover bevarer høet mange af de næringsstoffer, som ofte går tabt ved tørring af høet på marken. Det betyder hø af højeste kvalitet til dine heste.

Anlægget er funktionelt opbygget af moduler, der kan sættes sammen, så det passer til dine behov. Modulerne er fremstillet i fiberarmeret kompositmateriale, der gør dem robuste, nemme at skille ad og flytte rundt på samt stable og sætte væk, når de ikke er i brug. Materialet gør endvidere anlægget rengøringsvenligt, vedligeholdelsesfrit og sikrer en lang holdbarhed.

Udviklet i samarbejde med Ecoholt.

Dimensioner

Modul

LængdeBreddeHøjde
2150 mm1260 mm570 mm

Låg

LængdeBredde
2300 mm2300 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Silo

  Med Horsekeeper siloer får du en op­ti­mal op­be­va­rings- og ud­tags­løs­ning til­pas­set til dit be­hov. De er ud­vik­let med hen­blik på at sik­re de bed­ste be­tin­gel­ser for fyld­ning, op­be­va­ring og ef­fek­tiv tøm­ning.

 • XL Foderhæk

  Horsekeeper foderhæk XL er en effektiv og praktisk foderplads til dine heste. Dens innovative og helstøbte design, beskytter dine hestes foder mod nedbør og jord og sikrer en optimal ædeplads hele året.

 • Opbevaringsboks

  Opbevaringsboks

  Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der er vandtæt og fugtfri. Boksen har en lav vægt, der gør den yderst anvendelig at have med til blandt andet stævner og clinics.

Scroll to Top
Scroll til toppen