Opbevaringsboks

Praktisk og tæt opbevaringsboks

Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der hjælper med at holde orden, så staldarbejdet eller oprydningen efter dagens træning klares hurtigt og nemt.

Boksen er vandtæt samt fugtfri og holder skadedyr ude og er derfor en sikker opbevaringsmulighed af alt fra agility- og rideudstyr til foder og godbidder og sågar værktøj. Boksen har desuden en lav vægt, hvilket gør den anvendelig at have med sig ved stævner, clinics eller lignende.

Boksen er lavet i robust fiberarmeret kompositmateriale, der betyder, at den er yderst holdbar og kan tåle både vejr og vind samt hestespark og den kræver minimal vedligeholdelse. De glatte overflader gør endvidere boksen nem at rengøre. Boksen leveres med hængslet låg.

Boksen fås i tre forskellige størrelser: 200, 350 og 550 liter.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Staldkærre indsats

  Horsekeeper staldkærre indsats er funktionel, holdbar og let at have med rundt i stalden. Indsatsen er speciel anvendelig til foder som for eksempel hø og specialfoder samt gulerødder og andre godbidder.

 • Universalkasse

  Universalkasse

  Horsekeeper universalkasse er en praktisk opbevaringsløsning, der hjælper dig med at holde orden. Den er solid, robust, tæt og fugtfri og kan opbevare både rideudstyr, foder, godbidder og mineraler.

 • Foderhæk

  Horsekeeper foderhæk sikrer en effektiv, praktisk og optimal ædeplads og opbevaringsløsning af grovfoder til dine heste, der beskytter foderet mod nedbør og jord, minimere spild og sikrer frisk foder hele året.

Scroll to Top
Scroll til toppen