Universalkasse

Praktisk opbevaringskasse med hængslet låg

Horsekeeper universalkasse er en yderst robust opbevaringsløsning. Den hjælper dig med at holde orden, så staldarbejdet og oprydningen klares hurtigt og nemt.

Kassens robusthed betyder, at du kan sidde eller stå på den. Dermed kan den være en forlænget arm i stalden, hvis du har problemer med at nå strigler eller andet på øverste hylde.

Universalkassen er vandtæt samt fugtfri og holder skadedyr ude. Det gør den til en sikker opbevaringsmulighed af alt fra agility- og rideudstyr over foder og godbidder til mineraler. Kassen har desuden en lav vægt og flere kasser kan stables ovenpå hinanden. Den er dermed anvendelig til såvel opbevaring i stalden som til at have med sig udenfor stalden såsom til stævner.

Universalkassen er lavet i robust fiberarmeret kompositmateriale, der betyder, den er yderst holdbar. Den kan tåle både vejr og vind samt hestebid- og spark og kræver minimal vedligeholdelse. De glatte overflader gør kassen nem at rengøre.

Kassen leveres med låg med lukkeanordning og fås som standard i grøn og lysegrå. Kassen fås i fire forskellige størrelser: 40, 200, 350 og 550 liter.

Bærebøjler for nemmere transport fås som ekstra udstyr.

Dimensioner

IndholdLængdeBreddeHøjde
40 liter295 mm365 mm465 mm
200 liter700 mm 700 mm700 mm
350 liter1150 mm 700 mm700 mm
550 liter1400 mm 750 mm800 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Støvlekost

  Støvlekost

  Hvordan undgår du skidt og møg i stalden, klubhuset eller rytterstuen? Horsekeeper støvlekost er robuste, stabile og holdbare støvlebørster, der hurtigt og effektivt børster støvlerne rene efter en tur på marken.

 • Opbevaringsboks

  Opbevaringsboks

  Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der er vandtæt og fugtfri. Boksen har en lav vægt, der gør den yderst anvendelig at have med til blandt andet stævner og clinics.

 • Staldkærre

  Transit staldkærre

  Horsekeeper staldkærre er en funktionel, robust og holdbar kærre, der kan transportere alt fra skidt og møg til hø og gulerødder. Dermed er kærren funktionel til alle slags arbejde i og omkring stalden.

Scroll to Top
Scroll til toppen