Støvlekost

Effektiv og praktisk støvlekost

Hvordan undgår du skidt og møg i stalden, klubhuset eller rytterstuen? Horsekeeper støvlekost børster hurtigt og effektivt støvlerne rene efter en tur på marken.

Den er designet med et smart triple-kostesystem, der ved hjælp af de stive børstehår sikrer den optimale rensning af dine støvler hele vejen rundt. Samtidig kan man let aftage både bundbørste og de to sidebørster og erstatte dem med nye, når de bliver slidt.

Støvlerenseren fås med og uden støttestander, der ikke kun giver støtte under støvlebørstningen, men også giver mulighed for placering af dit eget logo, kortere informationer eller lignende. Samtidig er den fremstillet, så den kan tyverisikres ved nedgravning.

Horsekeeper støvlekost er fremstillet i fiberarmeret kompositmateriale, der både er holdbart og solidt og betyder, at kosten kan stå ude året rundt. Endvidere gør materialet og de glatte overflader kosten rengøringsvenlig og den kræver minimal vedligeholdelse.

Dimensioner

Støvlekost uden stander

LængdeBreddeHøjde
484488343

Støvlekost med stander

LængdeBreddeHøjde
6005601084

RELATEREDE PRODUKTER

 • Opbevaringsboks

  Opbevaringsboks

  Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der er vandtæt og fugtfri. Boksen har en lav vægt, der gør den yderst anvendelig at have med til blandt andet stævner og clinics.

 • Førstehjælpskasse

  Førstehjælpstavle

  Med Horsekeeper førstehjælpstavle får du en tavle, der er nem at hænge op, så den er tydelig. Den indbyggede kasse kan indeholde det nødvendige førstehjælpsudstyr til håndtering af flere typer skader.

 • Universalkasse

  Universalkasse

  Horsekeeper universalkasse er en praktisk opbevaringsløsning, der hjælper dig med at holde orden. Den er solid, robust, tæt og fugtfri og kan opbevare både rideudstyr, foder, godbidder og mineraler.

Scroll to Top
Scroll til toppen