Transit staldkærre

Staldkærren der letter staldarbejdet

Horsekeeper staldkærre er en funktionel og holdbar kærre, der kan transportere alt fra skidt og møg til hø og gulerødder. Dermed er kærren funktionel til alle slags arbejde i stalden og er med til at gøre dit arbejde lettere.

Kærren har forstærket forende, hældning til tipning og glatte indersider. der gør den praktisk at anvende i stalden samt nem at rengøre. Endvidere er der mulighed for at installere drejehjul på kærren, så den også kan benyttes som fodervogn.

Transit staldkærres ekstra store volumen gør det muligt at transportere mere ad gangen og gør dermed dagens arbejde hurtigere og giver dig mere tid til dine heste.

Transit er fremstillet i fiberarmeret kompositmateriale, der både er let, holdbart og kræver minimal vedligeholdelse. Håndtagene er endvidere forstærket, så de forbliver stabile selv ved maksimal påfyldning.

Når du køber en Transit, får du desuden en gratis Sprinkle Strøskovl i tæringsfrit kompositmateriale.

RELATEREDE PRODUKTER

 • Opbevaringsboks

  Opbevaringsboks

  Horsekeeper opbevaringsboks er en yderst robust opbevaringsløsning, der er vandtæt og fugtfri. Boksen har en lav vægt, der gør den yderst anvendelig at have med til blandt andet stævner og clinics.

 • Staldkærre indsats

  Horsekeeper staldkærre indsats er funktionel, holdbar og let at have med rundt i stalden. Indsatsen er speciel anvendelig til foder som for eksempel hø og specialfoder samt gulerødder og andre godbidder.

 • Universalkasse

  Universalkasse

  Horsekeeper universalkasse er en praktisk opbevaringsløsning, der hjælper dig med at holde orden. Den er solid, robust, tæt og fugtfri og kan opbevare både rideudstyr, foder, godbidder og mineraler.

Scroll to Top
Scroll til toppen