Reklamebande

Eksklusive reklamebander

Den bedste reklame for dig og dine sponsorer er den reklame, som bliver vist på banderne til konkurrencer. Horsekeeper reklamebander har et eksklusivt dansk design, der kan skabe professionelle rammer omkring din næste konkurrence. Banderne giver dig mulighed for, at give dine sponsorer den optimale eksponering og dine tilskuere den bedste oplevelse.

Reklamebanderne kan opsættes enkeltvis eller flere sammen alt efter dine behov. De kan anvendes både som reklamesøjle samt som informationstavle, til for eksempel oplysninger om tidsplan til et dressurstævne eller til informationer omkring din rideklub. Det er endvidere muligt at få en bande med skydeside, så du opnår større eksponering.

Banderne er fremstillet i et robust materiale, der gør dem ekstra modstandsdygtige overfor spark eller lignende og de bliver dermed ikke grimme og bulede over tid. Banderne er lette og håndterbare, så de nemt kan sættes op og tages ned igen og flyttes efter dine behov.

Horsekeeper bander er produceret i fiberarmeret kompositmateriale, der gør dem yderst langtidsholdbare og modstandsdygtige overfor skiftende vejrforhold. De glatte overflader gør banderne rengøringsvenlige og kræver minimal vedligeholdelse.

Med et fleksibelt design og materiale kan reklamebanderne tilpasses, så dimensioner og udseende passer til netop dine behov.

LængdeBreddeHøjde
3010 mm795 mm1070 mm

RELATEREDE PRODUKTER

 • Dressurbaner

  Horsekeepers dressurbaner består af fleksible, praktiske og særdeles solide dressurhegn. Banen er lavet i et flot design, der med sit enkle og hvide ydre skaber de optimale rammer for enhver dressurkonkurrence.

 • Pladsholder

  Banekant

  Horsekeepers banekant består af praktiske og solide kanter, der er perfekte omkring ridebaner. Kanterne kan både anvendes til opbygning af dressurbane samt til dine egen specialdesignet ridebane.

 • Tribune

  Tribune

  Horsekeeper tribune forener et moderne og stilrent design med holdbarhed og robusthed og skaber de optimale faciliteter for dit hesteelskende publikum, hvor de i læ kan følge konkurrencen.

Scroll to Top
Scroll til toppen